En långpendlares funderingar

Eller hur mycket tid snor SL egentligen



Byte.


E-mail this post



Kom ihåg mig (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Irriterande med bytet i Västerhaninge. Inget nytt ville bara tillägga det. Argumenten som "Jag måste byta. Vad är problemet" godtas inte. Har man kunnat åka hela vägen (vilket jag gör när jag tar snabbtåget) så märker man hur mycket sämre det är att byta. Detta gör att jag funderar på att börja ta bilen oftare. Jag tycker det är skönt att åka tåg eftersom jag kan sitta där i mina egna tankar och läsa, jobba eller kanske rent av ta en tupplur. Men i och med bytet så försvinner tjusningen med det. Ge oss obruten resa tillbaka snarast!

6 minuter sent till Centralen. I tid hem.

Det som är irriterande är att tågen går ganska bra i tid nu. Å andra sidan har jag nog haft tur för jag har hört flera som säger att de blivit frånåkta ganska många gånger.


  1. Anonymous Anonym 

    Är det irriterande att tågen går ganska bra i tid nu???? Det visar väl att det var ett bra beslut av Stockholmståg att ha tågbyte i Västerhaninge? Eller är det bättre att du får åka hela vägen från Nynäshamn till Centralen och jämt vara försenad?

  2. Anonymous Anonym 

    Fel slutledning eller kanske klantigt skrivet av mig. Om man läser mina föregående inlägg så klarnar det.

    Nej självklart är det jättebra att tågen går i tid OM man inte blir frånåkt. Att tåget går i tid från Västerhaninge till Nynäshamn är av föga intresse för den som kommer till Västerhaninge och får se baklamporna på tåget.

    Sedan är det irriterande att linjen Nynäshamn - Västerhaninge fungerar så dåligt att det skall bli dessa förseningar som blir om man inte har byte i Västerhaninge.

    En annan irriterande sak är att vi har de sämsta tågen på banan och inte som utlovat de bästa.

    Det är irriterande att helt nyinköpta tåg inte kan sätta till eller ta bort tågset.

    Jag hoppas att detta klargör vad jag menar med irriterande.

    /Per

Skicka en kommentar
  • En Långpendlare.
  • Från Nynäshamn, Sweden
  • Jag är en som bor i Nynäshamn och jobbar i Stockholm. En långpendlare. Här beskriver jag mina resor och summerar hur mycket tid extra som genereras av förseningar på resorna. Normalt åker jag pendeltåg för att ta mig till mitt jobb.

site hit counter

Site Feed