En långpendlares funderingar

Eller hur mycket tid snor SL egentligen



Inte mycket försenat.


E-mail this post



Kom ihåg mig (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Hemresan blev endast 4 minuter försenad.


  1. Anonymous Anonym 

    Jag fick kämpa denna morgon …….! ”Banan” kom i tid och höll tidtabell tappert ….. oftast är det så … och de ska ha eloge för att klar transporter med vagnar som måste härstamma från 30-talet. När vi kom fram till Ropsten var vi ändå försenade. Tidstavlan i halen signalerade att vi hade 1 minut på oss. Gissa hur många av oss kutade uppför rulltrapporna!!!!! Vad ovärdigt, ja skämmigt det är. Jag hann fram till mittersta vagnen. Inte illa men …. otillfredsställande. Från mellerste vagnen hinner jag aldrig till pendeltåget på Centralen. Strategin är att vid Östermalmstorg byta till vagn ett. Jag lyckades!!!
    Sedan hade jag 4 minuter på mig …. Till pendeltåget mot Västerhaninge som oftast avgår i tid 7: 07. Du kan ana (som en van resenär) hur man kutar och väljer de lediga utrymmen mellan de avstigande och de (stressade ) avstigande i detta folkhav.
    Jag klev på, satte mig och dörren stängdes omedelbart med en pysning. ….. ja, som jag påpekade tidigare …. Vi beter oss som skållade råttor …. Ett beteende som politier genom sina har så välvilligt tilldelat oss … resenärer!!!

    End of story:
    Jag kom i tid till bussen i Haninge centrum. Jippi!! Efter två stop var jag vid min arbetsplats.

  2. Anonymous Anonym 

    Ställ inga krav på SL. Dessa muppar har sin av oss skattebetalare och resenärer betalda lön och behöver inte göra ett dugg därutöver.

    Per-Magnus Anderson

Skicka en kommentar
  • En Långpendlare.
  • Från Nynäshamn, Sweden
  • Jag är en som bor i Nynäshamn och jobbar i Stockholm. En långpendlare. Här beskriver jag mina resor och summerar hur mycket tid extra som genereras av förseningar på resorna. Normalt åker jag pendeltåg för att ta mig till mitt jobb.

site hit counter

Site Feed