En långpendlares funderingar

Eller hur mycket tid snor SL egentligen



Ingen pendling på ett tag.


E-mail this post



Kom ihåg mig (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Jag håller precis på att byta jobb. I och med det så kommer jag att vara litet ledig. Därmed kommer jag inte att pendla på ett tag. Om jag hittar spännande artiklar eller kommer på andra saker att skriva så kommer jag att göra det men just pendlingen blir det nog inte så mycket med på 2 veckor. Kanske får jag några bra svar på mitt brev till SL! Då kommer det att postas här.


  1. Anonymous Anonym 

    Du kan vara lycklig!
    En tanke har slagit mig; SL har sitt vaktbolag som kontrollerar oss trafikanter, har vi betalt färdbevis eller inte. Vem kontrollerar SL om de motsvarar oss trafikanters krav på fungerande kollektivtrafik????
    Jangälv och övriga muppar i hans gangstersyndikat behöver inte bry sig. Jag kanske är "besvärlig" MEN HUR I HELVETE HAR MAN TÄNKT SIG ATT DETTA SKALL FUNGERA? Än en gång, SL förväntar sig att trafikanterna betalar för sig utan att ge något i gengäld, , varför bemöter man oss trafikanter med ett stort hån?

    Per-Magnus Andersson

  2. Anonymous Anonym 

    Linje/Trafikslag: Pendeltåg
    Datum: åå-mm-dd
    Tid: tt:mm
    Jag vill berätta: När tänker SL sköta sitt jobb? Som trafikant förväntar Ni er att jag betalar mitt färdbevis. Det gör jag mer än gärna. Varför sköter inte Ni er del av överenskommelsen? Börja inte med de vanliga billiga klyschorna om klimatet, Banverket och div andtra billiga undanflykter. I mina ögon framstår ni som den billige bilskojaren som hävdade att motorhaveriet osakats av en underleverantör som man definitivt inte ville ta ansvar för. Att klagomålen på pendeltågstrafiken är överdrivna är blott och bart tomt skitsnack från er sida. Prova att åka pendeltåg en vecka får Ni se (om Ni nu inte blundar för negativ kritik) Kort och gott: När tänker Ni era tafatta muppar ta ut tummenn ur arslet och sätta fart?

    Per-Magnus Andersson
    Birgittavägen 19 3 tr
    177 31 Järfälla
    08 - 580 124 82
    070 - 572 46 47
    Du vill ha svar på ditt brev.
    Förnamn: Per-Magnus
    Efternamn: Andersson
    Min e-postadress: lbp@chello.se
    Mitt telefonnummer: Se meddelande

  3. Anonymous Anonym 

    Linje/Trafikslag: Pendeltåg
    Datum: åå-mm-dd
    Tid: tt:mm
    Jag vill berätta: När tänker SL sköta sitt jobb? Som trafikant förväntar Ni er att jag betalar mitt färdbevis. Det gör jag mer än gärna. Varför sköter inte Ni er del av överenskommelsen? Börja inte med de vanliga billiga klyschorna om klimatet, Banverket och div andtra billiga undanflykter. I mina ögon framstår ni som den billige bilskojaren som hävdade att motorhaveriet osakats av en underleverantör som man definitivt inte ville ta ansvar för. Att klagomålen på pendeltågstrafiken är överdrivna är blott och bart tomt skitsnack från er sida. Prova att åka pendeltåg en vecka får Nise (om Ni nu inte blundar för negativ kritik) Kort och gott: När tänker Ni era tafatta muppar ta ut tummenn ur arslet och sätta fart?

    Per-Magnus Andersson
    Birgittavägen 19 3 tr
    177 31 Järfälla
    08 - 580 124 82
    070 - 572 46 47
    Du vill ha svar på ditt brev.
    Förnamn: Per-Magnus
    Efternamn: Andersson
    Min e-postadress: lbp@chello.se
    Mitt telefonnummer: Se meddelande

  4. Anonymous Anonym 

    Svar på ovanstående brev lär jag inte få.

    SL förväntar sig med största säkerhet att deras "kunder" står med mössan i hand och ber om ursäkt för att de ställer krav på detta gangstersyndikat. Om jag hade skött mina arbetsuppgifter lika illa som som SL gjort hade jag tagit med mig ett rep och gått ut i skogen. Jag hade kommit tillbaka i politivagnen. Hårda ord?

Skicka en kommentar
  • En Långpendlare.
  • Från Nynäshamn, Sweden
  • Jag är en som bor i Nynäshamn och jobbar i Stockholm. En långpendlare. Här beskriver jag mina resor och summerar hur mycket tid extra som genereras av förseningar på resorna. Normalt åker jag pendeltåg för att ta mig till mitt jobb.

site hit counter

Site Feed